De trailer van Peter Wouters verbeterd

29 augustus 2010 door Gerrit de Heus  
Geplaatst in Sties verhalen

De R 500 van Peter Wouters  is nu ook voorzien van trapjes op de cabine.

Deze zijn gemaakt door Stefan van Bunder, die hiermee het resultaat  bijna helemaal afmaakt. De trapjes zijn helemaal pasgemaakt op de cabine, deze krijgt hierdoor een wat brute uitstraling. Mocht er iemand interesse tonen voor dergelijke trapjes,voor een Scania R, er worden plannen gemaakt om de trapjes in productie te nemen. Tijdens zijn bezoek aan huis in België heeft Stefan ze voor Peter Wouters gemaakt. Bij voldoende interesse zullen de volgende  echter uit Zweden komen, waar Stefan  Bunder nu woont.

De totale restauratie van de Scania in Sties kleuren is nu bijna voltooid. Er zal nog wat veranderen aan de achterbumper van de trailer, hierna is de R 500 – Sties helemaal klaar om naar shows te gaan,en onderweg nog meer bekeken te worden dan dat nu al gedaan word.

De trucks van Sties werden door een heleboel mensen  mooi gevonden, en wat mijzelf betreft ben ik dan ook blij dat het blauw met wit niet helemaal is verdwenen, en wens ik Peter sucses met zijn R500 in de toekomst en dat hij maar lang mag blijven rijden.

Reacties

2 Reacties op "De trailer van Peter Wouters verbeterd"

  1. De trailer van Peter wouters op 29 augustus 2010 1:46 pm 

    [...] De R500  is nu ook voorzien van trapjes op de cabine. [...]

  2. kees op 5 februari 2012 7:53 pm 

    sorry droom verder in NOORWEGEN zijn ze stieesssss allang vergeten,,,,

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...