Einde verhaal Sties Scania 141

30 december 2013 door Gerrit de Heus  
Geplaatst in Sties rijdt weer

Hoe mooi het ook mocht zijn, de Scania 141 in Sties kleuren is er niet meer.

Eigenaar Anton Timmerman gebruikte de Sties truck tijdens zijn dagelijkse vrachten, waaronder het voorladen van trailers of ritten in het binnenland. Diverse malen kwamen er mensen bij Anton met de vraag of hij de 141 niet wilde ruilen voor een jongere vrachtwagen. Anton reageerde hierop door te zeggen: “Kom maar met een goede ruil”, en die kwam er. Er werd een nieuwere vrachtwagen geboden voor de 141, om precies te zijn een Scania R 500 (een ex Nor-Cargo in blauw/wit).

De dealer die oorspronkelijk de Scania 141 had geruild met Anton, heeft hem inmiddels verkocht aan een klant in Frankrijk. Deze klant wilde dat de 141 opnieuw gespoten en gerestaureerd werd, en wel door hetzelfde bedrijf (LINK) die destijds de 141 in de Sties kleuren had gespoten. Dit bedrijf heeft de Sties 141 gedemonteerd en gespoten in de kleuren die de klant wenste. Vervolgens is de 141 weer terug naar Frankrijk gegaan, geheel ontdaan van de Sties kleuren.

Hiermee is een einde gekomen aan de Scania 141 in Sties kleuren.

Reacties

1 Reactie op "Einde verhaal Sties Scania 141"

  1. Tysebaert Geert op 5 januari 2015 6:35 pm 

    Beste, Zou het kunnen zijn dat deze 141 dit jaar de “Silk Road” run heeft gereden met Italiaanse nr. plaat en onder organisatie van Toprun.CH.
    Mvg, Geert.

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...