Model voor de chauffeur Kristoffersen – Mack F 700

8 november 2009 door Gerrit de Heus  
Geplaatst in Schaalmodellen

Ook al had Stie alleen maar een Scania en een Volvo in zijn vroegere jaren, toch werd er een Mack ingevoerd.mack De bestuurder was Arne Kristoffersen.

Arne vroeg mij om een model van zijn truck te maken. Aangezien ik verschillende stickers met allerlei logo’s erop heb liggen, was dat geen probleem. Het model heeft nu een Stiesfijne plaats bij Arne thuis.

De onderdelen die werden gebruikt komen van Miho, Tekno en MOS

Reacties

4 Reacties op "Model voor de chauffeur Kristoffersen – Mack F 700"

 1. Rudi Zemann op 1 januari 2010 5:08 pm 

  Hoi Gerrit, allereerst mijn grote complimenten voor jou prachtige STIE s site, werkelijk schitterend.Ben zelf 56 jaar en vanaf mijn 18 vrachtwagen chauffeur.Rij dus al heel wat jaren mee.Ben dan ook zolang ik de wagens van STIES gezien heb een grote fan van dit bedrijf.Zowel overdag als s,nachts waren ze op grote afstand al herkenbaar.Het mooie van de wagens vond ik de eenvoud, geen onnodige toestanden en toch een stoere uitstraling.Tegenwoordig moet er een hoop lampen en flauwekul op zitten en het wordt er niet mooier van.Gerrit ga zo door en als er van Stie s wat te koop is hoor ik het graag.Grpoetjes Rudi Zemann, Pashegge 19, Winterswijk.

 2. albert vente op 2 januari 2010 8:13 pm 

  Hallo Gerrit,prachtige site, blijf hem volgen,succes!!!

 3. Robert op 15 maart 2010 10:14 pm 

  mooie site, mooi toch dat de geschiedenis van sommige bedrijven niet vergeten wordt ben 38 en zelf chauffeur maar ging vanaf mijn 5 levens jaar met mijn vader mee hij is 43 jaar chauffeur geweest en heeft bij Looms& alberts uit almelo/lelystad gewerkt hij heeft daar een half jaar met een nieuwe mack gereden deze werden geimporteerd door de firma zwaans.indrukwekende auto’s om te zien maar waren niet geschikt voor de europeese wegen volgens mijn vader ,later kreeg hij 1 van de eerste scania 140 super v8. men zegt altijd vroeger was alles beter ik denk dat dit in de transportsector zeker waar is. groetjes Robert

 4. albert op 5 november 2010 10:09 pm 

  het model van frio nore ziet er gelikt uit

  met welk modelmerk is dit opgebouwd ????

  lijkt mij zeer intersandmodel om te bouwen

  gr albert

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...