Mijn eigen ervaring over Arve

17 januari 2010 door Gerrit de Heus  
Geplaatst in Eerbetoon aan Arve Almerud

Hierbij wil ik een stukje schrijven over hoe ik Arve zelf ervaren heb, al heb ik hem niet zo heel vaak ontmoet, maar die keren dat we elkaar spraken waren altijd indrukwekkend. Vooral omdat hij niet alleen over Sties veel kon vertellen, maar ook had hij altijd schik in zijn werk en was hij altijd gedreven om zijn auto schoon en bij te houden.

“Mijn truck is het visitekaartje van sties”, zei hij.

Ook heb ik nog foto’s gemaakt van zijn auto, zelfs voordat ik hem kende. Hij reed toen met een Volvo F12, met Sties reclame. Deze auto viel gelijk al op toen ik over het terrein liep in Lysaker, toen ik daar was. De Volvo was voorzien met een witte zonneklep en zijn naam op de zijkant van het dak.

Later bleek dat hij met de zelfde boot naar Kiel ging als wij, toen ik met een truck van Uhlens terug naar Nederland ging, zodat ik merkte dat hij toch wel een bijzonder iemand was, want aan boord had hij al heel snel een boel vrienden om hem heen en werd er veel gepraat en gelachen. Dus een prima sfeertje.

Met Arve kreeg je nooit problemen, hij hielp iedereen waar hij kon.

Reacties

1 Reactie op "Mijn eigen ervaring over Arve"

  1. huub van haut op 26 december 2010 9:55 am 

    ooit foto gemaakt op meer bij de bp nu joost van de truck van arve kenteken bn 78653 prachtige truck viel ook gelijk op door de witte randen op zijn velgen zag er erg mooi uit gr huub hamburg overnight express

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...