De aanhanger achter Betsy

15 augustus 2010 door Gerrit de Heus  
Geplaatst in Betsy

Als aanvulling bij dit artikel, volgt hierbij een verslag over de restauratie van de aanhanger. Na lange tijd zoeken naar een geschikte aanhanger,vond Morten deze op slechts 10 km van zijn huis. Deze aanhanger was gebouwd by Maur in Norway.

De laadbak kwam van VBK, en is gemaakt van fiberglass. Toen hij nieuw was, werd hij gebruikt in Noord Noorwegen.

Hij is gerestaureerd bij Knud Hansen in Padborg,  Denemarken. Deze firma had ook de Thermo King koelmotor en plaatste die voorop de aanhanger. De laadbak werd gedemonteerd, alles werd gestraald en gespoten. Daarna plaatste ze de laadbak weer terug en werd alles technisch nagekeken. De aanhanger werd gespoten en van de goede logo’s voorzien. Nu is er op de achterdeuren ook de goede tekst geplaatst.

Aansluitend op de restauratie werd ook de laadbak van Betsy opnieuw gespoten en van dezelfde logo’s voorzien. Behalve in de blauwe onderkant, daar staat en andere tekst.

De gehele combi staat er weer als nieuw bij.

Reacties

3 Reacties op "De aanhanger achter Betsy"

  1. elzo op 10 oktober 2010 1:31 pm 

    prachtig

  2. b.veldscholte op 20 februari 2011 1:36 pm 

    Ook ik rij veel op noorwegen en kijk in alle hoeken en gaten van oude trucks en transportbedrijven.en wat je dan allemaal nog ziet binnendoor richting raufoss of ri.bergen over het hesedal of hardangervidda via de laerdal tunnel van 24 km.en maar loeren voor die oude spullen als emblemen ik kick ervan.kom net terug van raufoss.norway.en heb nog een collectie foto.s geschoten van nu nor-gargo nu kan het nog oja ik vond bij bring in lorenskog de laatste stickers vannor-gargo dus weer wat in de verzameling.gr,allen.

  3. achtpijpert op 25 juni 2011 9:14 pm 

    WAT EEN AUTO, PRACHTIG.

Wij vinden het leuk als je je gedachten of mening met ons deelt...